pondělí 23. února 2015

Vyhlášení Novoroční knižní adopce

Hello, sugarplums. Jsem tu zase jednou s něčím, co možná někoho i zajímá, haha. Čekala jsem s vyhlášením na nějaké aspoň trochu zajímavé datum (okay, a taky na dobu, kdy budu mít peníze na poštovné, ehm) a, no, dneska mám narozeniny, takže why not. (Opovažte si mi přát, vždyť je to smutné.) A taky jsem dneska nechtěla nechat blog prázdný. I když se tu později stavím ještě s něčím, co mám napsané už nějakou chvilku...

Anyway, k věci. Odkaz na adopci najdete zde, přihlásilo se mi pět lidí a máme dva výherce, docela pěkný poměr. Omlouvám se všem, co nevyhráli, zkuste to zase příště, ano? ^^ (Tuhle jsem byla na nákupech a potkala jsem super knížky, co byly dost levné, takže jsem je koupila s tím, že až je přečtu, pošlu je dál. Takže další adopce asi bude dosti brzo.) (Teda... bude, až je přečtu, takže možná ne-zase-tak-brzo. Ehm.)

Takže výherci:

Takže, pokud si pamatujete, kdo jste psal první a poslední, možná už i víte. Výherci jsou tedy Narci a Ai, takže jim gratuluju a vynasnažím se všechno vyřídit co nejrychleji. (A Narci, ano, chystám se podívat na tvůj blog, ok, jen... dej mi trochu čas xD Pardon.)

Jinak, rozdělení výher. Narci dostane Viewegha (nesnáším jména), protože si o ni řekla, Ai si neřekla o nic, takže je to jednoduché. Navíc vyhrála i minule a dostala klasickou knížku, takže manhwa is it this time.


Těším se zas příště, mějte se krásně, love ya ^^

2 komentáře:

  1. Sluníčko už jsem ti přála na fcb... ale kdo ví, kdy a jestli vůbec se ti tam bude chtít.. takže... ještě jednou, vše nej :-) (a reakce na tvou reakci zní ano, vážně si to myslím :-) )

    Hmm.. a Narci, gratuluji k výhře :-)

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh, děkuju, honey. Děkuju. A jsem ráda. Vážně jo.

      Měj se krásně ^^

      Vymazat