středa 16. října 2013

Knížní adopce!

Ahoj, dětičky.
(Přemýšlím, do jaké rubriky to šoupnout... hm...)

Ano, je jedenáct dopoledne a já nejsu ve škole. Vzhledem k bolesti zubů (vážně, snad bych do těch rovnátek ani nešla, kdybych věděla, že to bude takhle nesnesitelné, probrečím tři dny v kuse a ani se nevyspím, ani nenajím...) jsem se tam ani nedoplazila, i když jsem to měla původně v plánu. (Sorry, Maky, chtěla jsem ti donést ty papíry, ale... nope. Nope nope nopity nope.)

No, abych na tom našla aspoň něco pozitivního, mám teď tedy čas na sepsání článku.
Někteří už asi víte, co za bezva věc se stalo v pondělí (ne, opravdu nemluvím o tom, že se mi za živa hrabali v rozřezaných dásních a pak řekli "no, asi jsme na to měli dát injekci, tak příště...") (Hif, drž už hubu o těch zubech, nikoho nezajímá, že jich máš plné zuby) (pardon za to úslov, ale i když to tak bolí, je to vtipné :D Mám plné zuby bolavých zubů.) K témě!
Došly mi knížky z knižní adopceee! Rozhodla jsem se při té příležitosti sama jednu vyhlásit, ale o tom později.
O co jde? Potkaní velitelka aka Alex aka Saša aka nevím, jak ti mám říkat, baby, uspořádala tuhle bezva věc, kterou nazvala adopce knih. Určitě to znáte - doma se vám válí knížky, které nechcete, jsou to braky, nikdo je neodkoupí a dát knihovně se je vám zrovna nechce... ale někomu by třeba ještě mohly udělat radost! A co s nimi, když jen zabírají místo ve vaší knihovničce a vy si tak nemůžete pořídit to, co byste rádi opravdu četli? No... prostě je někomu věnujte!

Naštěstí mě Brutus (potkan, děti) vybral, resp. ohlodal papírek s mým jménem, a tak jsem jeden z tuším čtyř balíčků (po dvou knihách) dostala i já :) Úžasný na tom je, že nikdo nechtěl zaplatit ani poštovné... prostě... wow. (Když jsem zjistila, kolik známek a v jaké hodnotě muselo být nalepeno na můj balíček, upřímně jsem se zděsila Q.Q Ou... omlouvám se.



Prostě... slovenské knihy! Ve slovenštině! Sloveskéééé!~

A protože je to tak hrozné milé a awww a budou Vánoce a já chci někomu udělat stejnou radost, jaká byla uděláno mně, nabízím zase svoje knížky :)
Takže ve zkratce:

O co jde?
Napíšete mi pod článek komentář, ve kterém odpovíte na pár otázek, a to je vlastně všechno. Pak, pokud nějaká šťastná náhoda (nemám tak fajnového potkana, tak ještě nevím, jak bude probíhat losování) vybere zrovna vás, poprosím vás o adresu a pošlu vám na ni jednu z knížek (kterou taky vybere náhoda). Nic neplatíte, opakuji, nic neplatíte, ani knížku, ani poštovné :) Ráda bych to stihla do Vánoc, takže to berte jako takový dárek~

Jak se přihlásit?
Napište mi komentář a v něm uveďte svoji přezdívku/jméno/whatever, email, na který se vám pak případně ozvu, a odpovězte na následující otázky (ať mám co číst :"D)
Čtete? Co čtete? Proč čtete? Jak čtete? (Moje oblíbená poloha je s nohama opřenýma o stěnu a hlavou visící z postele. Sice vypadám, jak když čekám, až mi ju useknou, but who cares :D + samozřejmě nesmí chybět čas/kakao/čokoláda) Vaše oblíbená knížka, žánr, autor?
Zůstáváte jenom u čtení, nebo sami tvoříte? (Odkaz, hoďte mi odkaz!) Čtete něco u mě, pokud ano, líbí se vám to/co se vám líbí?
Jak jste se dostali na tenhle blog? Jste tu poprvé? (Přihlásit se může kdokoli, z jakékoli země v EU, můj čtenář i nečtenář, mladý starý, holka, kluk, nejsu rasista :D) Přijali byste v další adopci i encyklopedie a knížky s napsaným věnováním? o.o' Jakou z těchto byste chtěli nejvíc? (Pokud losování rozhodně přesně opačně, tak bych je prohodila.)
Jste spolčení se sýrem? e.e *podezřívavý pohled*
Myslíte, že veverky by se dobře vyjímaly na obraze s pláží? Máte rádi umění? Jaké? Je oblíbené číslo berušek sedm? Co byste řekli na zelenofialovou oblohu? (Ne na talíři, prosím.)
Okay, stačí, už vás nechám :DD

Co adoptujeme?
Cesta za snem, Lidé z maringotek a Temné metro
Tři knížky, z toho jeden příběh o koních, jednu klasiku a jednu horror mangu :) Chtěla jsem, aby to bylo tak nějak různorodé, třeba knížek s koňmi mám víc, stejně tak mang a tak, a ráda bych adopci někdy zopakovala :) Vítězové budou tři, každý dostane po jedné knížce.

A to je všechno! je to super jednoduché. Jak jsem říkala, ráda bych to všechno stihla tak, aby vylosovaným přišly knížky do Vánoc, ale za nic neručím... uhn... znáte mě. Ale po Vánocích mě můžete začít bombardovat zprávami o tom, kde jsou vítězové :D

Teď se odporoučím k zubaři na akutku (yeaaa, nechám si to sundat, ahaha, nebo aspoň povolit, konečně konečně konečněěě!) a pak dodám do článku fotky a... zveřejním, hm o.o :D

Miluju vás!
Every fucking single one of you!

9 komentářů:

  1. Aki se hlásíííííííí! Aki chce knížkůuuuu! Em.. Dobře, je to geniální nápad a jistě se zapojím :D Moje nejoblíbenější knížka? Eh.. Tak jo. (může jich být víc?) Hraničářův učeň, Hostitel, Virus. :) Čtu každej den, a momentálně hlavně na internetu. (Znáš mě) (doufám). xD. Když čtu knížku, nejradši ležim na posteli na břiše na polštáři. (nebo taky na zemi). Čtu protože mě to baví a jsem rychločtenář. Oblíbenej autor? Keigh (jak překvapivé) a asi Kathy Reichs, Stephanie a John Flannagan :) (jsem děcko, no a co!). Moje tvoření znáš. Našla sis mě na blogu a napsali mi o pomoc, bylo to někdy-.....? Eh.. Tak nic. Přijala bych cokoliv :) a udělám ti soukromou adopci :3 Tak asi bych si vybrala všechny (od té koňské mám další dva díly) (vyměním), mangu určitě :33 JÁ A BÝT SPOLČENÁ SE SÝREM! (yeah! I love my cheese), veverky (seriously?) Veverky.. spíš svišti :P Umění. (jednou ti pošlu nějakej můj obrázek) (možná) (jestli sprovozním skener) (aby dělal to co chci) (fujky) (mám z toho strach) Chci fialovomodrou oblohu! - Aki se loučí <33 Bye my sweetheart.

    OdpovědětVymazat
  2. To je hodně dobrý nápad, možná se i začnu opičit! :D
    Takže, čtu? To je otázka? Každý čte, já jsem blázen do knih. Čtu tak nějak všechno, co mě praští do očí... Když se mi líbí obsah, obálka, vezmu si to. Ale hlavně čtu fantasy, někdy si přečtu i ten román, detektivku, ale nezavrhnu ani horory^^
    Čtu proto, že mě to baví, samozřejmě mám lepší slovní zásobu, a tak, ale já čtu hlavně pro zábavu. Když se nudím, čapnu knihu a zabavím se tím tak na další dvě hodiny, tedy pokud mě kniha baví, že.
    Nejčastěji jsem s knihou viděna v posteli, na houpačce před domem nebo třeba i na trampolíně, na kterou si lehnu a nevnímám okolní svět.
    Mojí hodně oblíbenou knížkou se stala 'Ten kdo stojí v koutě' a 'Hostitel', jak už psala Aki^^ Žánr rozhodně fantasy, drama a autor? Nejspíš Kayleigh, Stephanie Meyerová a L. J. Smithová.
    Popravdě, teď se spíš věnuju své tvorbě, místo čtení knížek, kterých mám doma neskutečně moc, ale plánuju je všechny dočíst do konce října (doufám :D). Eh, odkaz, jo, tu -> http://chriss-stories.blog.cz/
    Jo, občas k tobě zajdu a pročtu si, ale nejvíc mám ráda u tebe tvoja drabblata! :D A popravdě, umíš krásné básně, vždycky jsem obdivovala básníky, protože já sama nedokážu dohromady dát nějaký smysluplný rým ._.
    Nejsem tu prvně ^^ No, encyklopedie nemám ráda, ale přijmu cokoliv^^ Vždyť se to jednou může hodit, že? :)
    Hrozně bych si přála tu mangu... Ještě jsem v ruce nikdy neměla žádnou mangu, jen na internetu si pročítám, takže bych byla ráda za ní :3
    Sýr? ... Hif, nepodezírej mě! J - já... Žádného neznám, přísahám! *neumí odpovědět*
    Veverky na pláži? Žeru veverky, pláž taky, takže... proč ne? Umění je pro mě něco úžasného, obdivuju umělce, jak spisovatele, malíře, básníky i hudebníky...
    Ne, jelikož u nás se teď vyskytují berušky černé se třemi tečkami červenými. Ne, jejich oblíbené číslo je 69, hehe. Mám pocit, že jsem už nějakou tu zelenofialovou oblohu aj viděla O.o Asi. Nebo ve svých snech. Nemám tucha, Hif. Ale můžu říct, že bych brala i duhovou oblohu *w*

    OdpovědětVymazat
  3. Hellyeah, okay!
    Přesvědčila si ma!
    Co čtem? Čtem teď hlavně Kinga, mám ráda horrory a hlavně jeho styl psaní, je mi strašně příjemný. Potom Pratchetta a nebo třeba detektivky - hlavně Sherlocka Holmese, třeba. Or fantasy. Pottera můžu číst pořád a pak knížky s elfy..~ A pak mangy a komiksy. Dostala som teď 3. díl Živých mrtvých, sooo happyyyy giirl *.* Čtu.. i don't know, jak čtu. Úplně nejoblíbenější poloha je zadkem na gauči, nohama na stěně a hlavou na zemi, pokud si to dokážeš představit. O_O
    Tvořím, nom, you know..but I teď nemám nic moc, než jen nedopsanou FF na Skins, hah.
    A tvůj styl prostě zbožňujem, zbožňuji všechno, co napíšeš.
    A milujem tvé básně, fakt obdivuju, když to někdo dokáže takhle zrýmovat.
    Em. Okay. Tohle je trochu blbé. Čtu všechno, co má Hif, protože Hif je boží. Už od jejích začátků na .. "kasumi" blog a už si nepamatuju, jak ta adresa byla, umhmdiofjasoejas. trapasss.
    Temné metro. >:3
    NIESOM. Q.Q Q.Q CHTĚL PO MNĚ INFORMACE BUT I SAID, ŽE NIC NEVYZRADÍM, TAKŽE SÝR U MĚ NEMÁ ŠANCI...wat
    A veverky na pláži asi jo. Ale musely by tam sedět/ležet/stát, ale né na palmě, to by bylo divné.
    A berušky jsou zmrdi!

    ART IS THE WEAPON, MY DARLING, DO YOU UNDERSTAND?! ♥

    Zelenofial...tak takovou oblohu som nikdy asi neviděla. Ale byla by podle mě fakt hezká.

    O_O

    OdpovědětVymazat
  4. Prezývka: Alexandra G. Hammerlik (a Brutus)
    email: cessanne5@gmail.com

    Áno. Trávim u kníh viac času ako u domácich úloh a u čohokoľvek iného. A zaberá to aj tie dve hodiny, kedy by som mohla spať. Ja totiž nespím ani 6 hodín. Niekedy ani 4...tak to potom vyzerá. x)

    Kinga Stephena. Toho za každých okolností ešte nesklamal. Horror si totiž pozriem takmer tak rada ako ho čítam.
    A momentálne čítam Anne Riceovej knihy. Tá ženská je tiež génius a kvôli nej som musela porušiť pravidlo - nezaškrtávať vety iba preto, že sa mi páčia. Takže.
    Malo by ísť o horror. To najlepšie. A mali by v tom byť vety, ktoré ma odrovnajú a ja si ich samou radosťou čítam ešte 5 krát po prvom prečítaní. To mám rada a ak nájdem ten druhý dôvod u knihy, zapamätám si ju. Inak čítam všetko možné. A konečne som sa dostala k Starcovi a moru, I love school library, mali to tam na kilá, tú knihu! x))

    Aby som sa nemusela strácať vo vlastných spletitých myšlienkach. Niekedy sa mi to stáva a vtedy je zle. Dokážem bez pohnutia sedieť hodiny a topiť sa v tých veciach čo mám v hlave. Knihami maskujem chaos.

    Čaj na slovník, deku cez seba v župane, nohy vyložené na kožušine, ktorá je na prútenej stoličke a väčšou časťou tela som na posteli. Okolo mňa je brajgel učebníc, zvýrazňovačou a zošitov, ten nie je prítomný asi iby cez prázniny. A obyčajne čítam cestou do školy. Často postojačky.

    Obľúbená kniha: Denník zlého psa. Druhá je Úterky s Morriem. Tretia je Mizéria. Toto poradie sa niekedy mení ale mám tie knihy vážne veľmi rada. Každá je úplne popiči! A INÁ!
    Horror.
    Už som napísala. A po druhé! STEPHEN KING. A poslednou dobou oceňujem veľmi aj Oscara, ty vieš ktorého. A Riceovú mám rada až asi dlho... :D a Zusak, ten mi tiež sadol. Týchto mám najradšej. Nepíšem ich veľa preto, že sa neviem rozhodnúť. Ale proste preto, že každý z nich je inak skvelí. A teda sú všetci na TOM PRVOM MIESTE.

    Teraz mám obdobie netvorenia. A obdobie tvorenia príde. Teraz čítam. A ono to tvorenie vždy príde ako blesk z jasného neba. Bude to zaujímavé, keď mi zase chrabne a ja začnem písať psychotiny. Jednu ti pokojne pošlem! x)

    Áno, cez víkendy neskoro v noci sem blúdim a čítam si, keď som si istá, že všetci spia, väčšinou sa ticho smejem a tajím dych ako človek ktorí pozoruje popravu. Ale nikdy nedočítam pretože sa prebudia. Očakávam, že raz sa mi podarí to dočítať. Vždy to čo čítam, čítam od začiatku, keď ma niečo vyruší.

    Šťastie, ozvala si sa a ja som sa sem dostala. Prvýkrát tu nie som.

    Isteže. A rada. Ja encyklopédie zbožňujem ale mám ich priveľa a už sa o ne potkýňam. Poviem ti, že mi vždy láme srdce, keď musím nejakú dať preč. Nechávam si iba tie z detstva a aj tých je priveľa. Musím sa ich postupne zrieknuť. Vieš, čo chcem? Ľudí z Maringotek. Či ako. Alebo TÚ MANGU!!! Mám druhý a tretí diel a prvý mi chýba! Alebo nie! Radšej tých ľudí. Kamoška predsa prvý diel má. :D A aj knihy s venovaním môžu byť. Budem si potom o nich vytvárať veľké príbehy..

    Brutus je so všetkými druhmi.
    Ja iba s eidamom ale to mi asi nepomôže. :D

    Určite a preto pôjdem zháňať taký obraz! Alebo taký namaľujem!

    Veľmi. Všetko umenie je pre mňa umením. A umenie ktoré ma zaujme je pre mňa dušou. Jednoducho môže ísť o akýkoľvek druh. Ak je to dostatočne silno vyobrazené a dotkne sa ma to. Nemám, prečo nemilovať to. A to, čo milujem, sa snažím dsosť neúspešne napodobiť. Nekonečná láska a trápenie to je. Je to reťaz z pocitov. Zavrite ma do galérie. Do divadla. Kamkoľvek. Ja tam chcem zomrieť, keď nadíde môj čas. Ja v tom všetko a ja milujem to nekonečno. Ibaže nikto už dnes nepôjde so mnou do galérie! Fňuk..pf.

    Podľa mňa je ich obľúbeným číslom iba žltá - neapolsky žltá dvanástka. Tú sedmičku nemajú rady.

    Ak na nej bude medený mrak nepoviem nič a odfotím ju.
    A asi by som sa zastavila a pozerala sa.

    OdpovědětVymazat
  5. A tie časti môjho komentára, ktoré mi to nepovolilo na prvýkrát :

    /Záchvat smiechu/ ŽIADNE OSPRAVEDLŇOVANIE! :D To nech už nevidím! My sme s Brutom vedeli do čoho ideme a vreckové sme aspoň minuli užitočne. :D Teda, ja, on sa prizeral.
    A jé, potešilo ma dosť, že si sa pretrhala až k tej vrstve s tvojou prezývkou. :)

    Nech ťa netrápia tvoje zuby, to bude zase v poriadku.

    Mala by ťa trápiť Brutusova narastajúca chuť na syr. A čas na syr. Chce byť so syrom. Daj si bacha, mám pocit, že sa niečo blíži...ticho pred búrkou?

    OdpovědětVymazat
  6. Poprvé za tu dobu... co tě "znám," jsem se odhodlal pročíst si něco z tvého blogu.
    Divím se, že tě může něco mého vůbec zajímat... Jsi.. příliš chytrá, Hifi.
    Líbí se mi tady... Na jednu stranu... (chci být upřímný... promiň Poníkovi... prosím...) mi to přijde sice trochu dětské... ale.. možná je to jen prvotní dojem. Na stranu číslo dvě je to ale úchvatné... Evidentně máš talent pro psaní a pro bytí člověkem... Závidím ti... trochu...

    Líbí se mi ten nápad adopce knih. Je to hezké. Bude ti vadit... kdybch tu myšlenku sprostě okopíroval?... Já vím, můj blog nikdo nečte a většinu času nemám peníze na nic, natožtak na balík, ale stejně... je to hezké.

    Dobrou.

    OdpovědětVymazat
  7. Čtete? Čtu, hele!:O Normálně jako to bych nejspíš jinak nepřišla na tenhle článek a nepřečetla si otázky a vůbec všechno!:O
    Co čtete?Gothic^^, Manga, Horrory... Prostě všechno, kromě těch holčičích knížkách o koních a tak...A taky zásadně nečtu učebnici matiky:O
    Proč čtete?Miluju ten pocit, kdy mám něco jako svůj svět:33 Kdy můžu ode všeho zmizet jenom díky něčemu tak prostýmu, jako je právě třeba knížka:')
    Jak čtete? V sedě, vleže, ve stoje ...Jakkoliv, kdykoliv, kdekoliv. :D A obvykle při tom jím nebo piju...a poslouchám při tom hudbu:33
    Vaše oblíbená knížka, žánr, autor? Nevím. Mám hodně oblíbenejch knížek. Hlavně ty o démonech a andělích:33 ...Fallen, Lauren Kate, Gotickej román:3
    Zůstáváte jenom u čtení, nebo sami tvoříte? Ano, tvořím^^ Snažím se napsat něco jako horror:3 Ale je to soukromá tvorba. Nikam to nedávám:D
    Čtete něco u mě, pokud ano, líbí se vám to/co se vám líbí? Bohužel^^ I když...Můžu počítat tvoje sovy na hočku?:O Ty jako čtu, teda!:D
    Jak jste se dostali na tenhle blog? Přes tvůj fb:))
    Jste tu poprvé? Of course, :DD
    Přijali byste v další adopci i encyklopedie a knížky s napsaným věnováním? Jasné:)) Jen asi ty encyklopedie...no...eh... :DD
    o.o' Jakou z těchto byste chtěli nejvíc? Manga! Manga foréva!
    Jste spolčení se sýrem? Never! :O Já propaguju jen čokoládu! ...
    Myslíte, že veverky by se dobře vyjímaly na obraze s pláží? Ehm... No... Pokud by byl nějakej důvod, proč by byli na pláži...Of course. Why not. :D
    Máte rádi umění? Jaké? Zpívání! Zpívání! A pesimistický básničky!^^
    Je oblíbené číslo berušek sedm? Spíš bych řekla, že osm. Ale nejsem si jistá:O
    Co byste řekli na zelenofialovou oblohu? FIalová^^ Hurray. :3 Ale lepčejší by byla fialovo-šedá... :D

    -Mrs. Trowt:3

    OdpovědětVymazat
  8. (měla bych se učit občanku a ne tady zodpovídat otázky, kurva, ale co už =.=)
    Čtete? Co čtete? Proč čtete? Jak čtete? Vaše oblíbená knížka, žánr, autor?
    Ne, prohlížim yaoi mangy. Tak jo, sem tam i nějakou povídku se spoustou sexu. Když na to příjde, i s málem sexu. No, občas i bez sexu (to jsem ale nemocná, vážně). Čtu, protože nemám co jinýho dělat. Občas taky z nutnosti, protože nechci dostat pětku. Nebo proto, že mě to prostě baví. Ale to spíš jen ten sex... Just jokin'. Čtu jako namydlenej blesk. Občas přeskakuju slova nebo si je měnim, když mám hlavu v pejru. Knížky nečtu vlastně vůbec - hlavně povídky. Tam bych jako oblíbený autory uvedla třeba Arvari, Stix, Foxie nebo bedrníku. Ta sice jen překládá, ale co už...
    Zůstáváte jenom u čtení, nebo sami tvoříte? Čtete něco u mě, pokud ano, líbí se vám to/co se vám líbí?
    Sem tam něco splácám. Nic světoborného. Naopak. Líbilo se mi Chutně... a líbilo BY se mi Chutně, kdyby ho někdo dopsal. Slečno.
    Jak jste se dostali na tenhle blog? Jste tu poprvé?
    Čistě náhodou, myslím, po posledním stěhování (tehdy ještě Žiješ?-blogu, myslím) na blogspot.
    Přijali byste v další adopci i encyklopedie a knížky s napsaným věnováním? o.o'
    Jasné. Ale jedině encyklopedie se zvížátkama.
    Jakou z těchto byste chtěli nejvíc?
    Asi to metro. Holka sama v podzemí... Bojim se metra. Aspoň bych konečně měla důvod.
    Jste spolčení se sýrem? e.e *podezřívavý pohled*
    Nesnášim sejry.
    Myslíte, že veverky by se dobře vyjímaly na obraze s pláží? Máte rádi umění? Jaké? Je oblíbené číslo berušek sedm? Co byste řekli na zelenofialovou oblohu?
    V žádném případě, veverky patří na stromečky, do pacek oříšky. Jo, když to není abstrakce, protože mi poslední dobou každá abstraktní... kresba připomíná roztažený nohy nebo rozstříknutý sperma (děkuji, nechci!) Ne, a já nesnášim berušky. Určitě ale není, protože moje oblíbený číslo taky není tři jen proto, že mám na zádech tři uhry. Fuck off. Jedině na talíři. Kdyby na obloze, bolely by mě z ní oči.
    Hellyeah, ještě mám furt deset minut na oblečení, vysušení hlavy a učení!

    OdpovědětVymazat
  9. Oh my Teddy, Wif, neverím, že si ma k tomu donútila! Ale vidím hrozbu jebnutia popolníkom a tak fajn, fajn. Asi nebudem moc výrečná, ale což, to som ti ani nesľubovala. O:)

    Čtete? Co čtete? Proč čtete? Jak čtete?
    Čítam. Knihy. Lebo chcem byť silno inteligentná a zabaviť sa a mať svoj vlastný svet. S otvorenými očami a ak to ide, aj nažive.
    Vaše oblíbená knížka, žánr, autor?
    Obľúbenú knihu nemám, proste sú to série (teraz už celkom mainstreamové, ale což). HP, THG, Mortal Instruments, Divergencia.. Je toho dosť. A autori sú samozrejme rôzni. Na Percyho sa ešte len chystám, tak po mne nekrič!
    Zůstáváte jenom u čtení, nebo sami tvoříte? (Odkaz, hoďte mi odkaz!) Čtete něco u mě, pokud ano, líbí se vám to/co se vám líbí?
    Ja a tvorba? Veľmi vtipné, fákt. Tvorím akurát tak z povinnosti poviedky na hočko, ale to sú také sračky, že to nestojí za reč. :D Well.. Meh. Keď sa sem čírou náhodou dostanem, prezriem si, čo to tvoríš. A na tom staršom som si čítala básničky! Alebo to možno ani nebol tvoj, ja už neviem. Som hrozná. ._. Ale zatiaľ sa mi všétko páčilo!
    Jak jste se dostali na tenhle blog? Jste tu poprvé? Přijali byste v další adopci i encyklopedie a knížky s napsaným věnováním? o.o' Jakou z těchto byste chtěli nejvíc?
    No ako asi. Postla si ho na fejsbůk, predsa! :D A nie som, už asi po štvrté! To som ale šikulka, že? :3 Encyklopédie a venovanie? ENCYKLOPÉDIE S VENOVANÍM? Jasné! Ale nejaké srdcervúce nech je, chňápeš. A.. Asi tú mangu. Nemám ani jednu a čítala som len prvú časť Death Notu, takže by bolo fajn mať ju. Alebo tú klasiku! Kone teddyžiaľ moc rada nemám. q.q
    Jste spolčení se sýrem? e.e *podezřívavý pohled*
    Nijak veľmi. Dnes som ho mala na večeru, ale to sa za spolčenie považovať nedá. Zničila som ho kyselinou chlorovodíkovou!
    Myslíte, že veverky by se dobře vyjímaly na obraze s pláží? Máte rádi umění? Jaké? Je oblíbené číslo berušek sedm? Co byste řekli na zelenofialovou oblohu?
    Určite áno! Pripomenulo mi to tú veveričku z Doby ľadovej, ktorú tak zbožňujem. Ona bola v jednej časti na konci na pláži, v ľadovej kocke, a chcela dočiahnuť na oriešok a potom jej padol kokos na hlavu. :3
    Umenie nedokážem podľa mňa dostatočne oceniť, sama ho vytvoriť nedokážem ani keby mi ruku mali odťať, ale ak sa dá za umenie považovať aj fotografia, tak to som bola v galérii na jednej výstave a bolo to kúl. S Batmanovou rodinou a podobným weird shit. ^^
    Sedem nemôže byť nikoho obľúbené číslo, pretože na neho neexistuje jednoduchá poučka čo sa deliteľnosti týka. A lienka je predsa božie stvorenie! Ten matematiku určite nevymyslel, meh.
    Obloha sa mi páči taká, aká je, ale zelenofialová (napr. pri polárnej žiare, ha!) je určite nádherná. A ak by si zamenila tú fialovú za striebornú, máš z toho koľajné farby Slizolinu a ovládli by sme svet. Všetko by bolo tak, ako má byť. :3

    And that's all I have for you today, honey!

    OdpovědětVymazat