neděle 15. června 2014

Hrabe mi a Kami krásně maluje a posloucháme dobrou hudbu

Nah.
Kdysi dávno jsem na tenhle blog ještě tak nekašlala a míň žila, ale teď pořád svítí sluníčko byl projekt, a ještě před tímto kdysi dávno na něj Kami potřebovala něco namalovat. A protože žáby na mojí zdi ještě nebyly hotové (už jsou :333 chybí jim akorát větev), přijela je Kami dodělat, přespala u nás a druhý den vzala anilinky a začala tvořit. A protože mě nebavilo ji jen sledovat, popadla jsem čtvrtku a začala čmárat taky. Protože jsem, co se výtvarného umění týče, absolutní lama, netroufla jsem si na jakýkoli... koncept, a tak jsem jen různě po ploše plácala malé pičičorinky, které mě zrovna napadly. Výsledek je víc koláž než cokoliv jiného, ale Kami se to líbí a to už něco znamená! :D
Je fakt, že můj styl je vážně dost... pičatý...
Ale anilinky (doufám, že to píšu dobře) jsou super věc! Pokud s nimi nemáte žádnou zkušenost, určitě si je pořiďte. Jsou to v podstatě extrémně pigmentované vodovky a úžasně se s nimi pracuje (zvlášť, pokud jste, na rozdíl ode mě, schopní rozeznat tmavě hnědou od tmavě zelené).


Uvědomuju si, že kvalita fotky je děsná, a omlouvám se za to :"D Kami slíbila, že to oskenuje, ale nějak to neudělala, takže se musíte spokojit s tím, co dokáže můj mobil.

Mimochodem, STŘÍPKY ZASE BUDOU! Ano, můj mobil začal nějakým zázrakem sám od sebe zase spolupracovat s notebookem, takže, jak můžete vidět, můžu zase přetahovat fotky oběma směry. Střípky za tu dobu, co nebyly (do května), dodám co nejdříve, červnové střípky už by měly být normálně. Hned je na světě o něco líp, že? ... Dobrá tak ne.

Mějte se krásně! Bye!

6 komentářů:

  1. Že pičatý :D Ale mně se to taky líbí, je to halda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yaaay, vážně? :D No, halda to je, a totální. Nechápu, kde jsem to vzala. Ale bavilo mě to :"D

      Vymazat
  2. Tak, je to celkom pekný...chaos :D Ale mne sa to páči. Aspoň je to nápadité :D
    (http://all-dreams-are-real.blogspot.sk/)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kto si a ako si sa sem dostala?! :D
      Ale som rada, ak sa páči. Aj ked ja si to nemysliem :D

      Vymazat
  3. Je to fascinující a nádherně osobitý, jsi v tomhle dost dobrá. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ehm, no, když myslíš :"D Mn to přijde prostě jenom jako slátanina a chaos, just like my mind.

      Vymazat