čtvrtek 6. června 2013

Nutno ale podotknout

Ahoj, dětičky,
moc se vám omlouvám za takovou příšernou neaktivitu v poslední době. Naštěstí mi dneškem končí termín odevzdávání čekoholi (yappaaaa), takže by už to mělo být všechno v pohodě. Příští týden si jenom napíšu čtvrtletky a mám pro tenhle rok padla. (dvojité yappaaa!)
A teď drabble, které jsem napsala do školního projektu Kámen (bylo to jedno ze zadaných slov):



Zadání: kámen, vypustit, krtek, přenocovat, decrescendo, bramborový, prd!, nejkulaťoulinkatější, východ, nozdry
Zadavatelé: Nejsem si jistá, kdo všechno, ale určitě Janette, Adéla, David a možná Dan...? Všechno to jsou mí spolužáci.

Kdo vypustil z úst nápad přenocovat ve škole, to už nikdo neví. Také si toho moc nepamatujeme, zůstalo nám však video, jak se pokoušíme říkat "nejkulaťoulinkatější", nápis PRD! na stěně třídy a bramborový salát ve vlasech. Z východu  byl vchod a když jsme vylezli ven a Káťa zařvala "Krtek!", v podstatě jsme uspořádali závody v házení kameny. Dodnes nechápu, jak se nám podařilo se nezranit. Z učebny hudební výchovy jsme strhali plakáty s vysvětlením pojmů decrescendo, piano a mezzoforte. Ondrovi jsme do nosu narvali buráky - po vytáhnutí vypadal, jak kdyby měl zvíření nozdry.
Nutno ale podotknout, že jsme to přežili.

3 komentáře:

  1. Krtek!! yeeah, to se mi líbí. Chtěla bych někdy zažít něco podobného, ale nutno podotknout... Chci taky přežít! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, naše třída je z těch... nebezpečnějších, hm, hm. Člověk je někdy rád, když přežije přestávku :D (Buď ti urvou ruku při páce nebo tě vyděsí k smrti, vyber si - obojí je taaaak lákavé :'D)

      Vymazat
    2. Nah, naše třída taky patří mezi ty nejdivočejší. Mi řekni, je normální skákat po lavicích a po podlaze, když moc dobře (muhaha) víme, že pod námi je sborovna plná učitelů?
      Ano, většinou ráda přežívám přestávky, někdy s modřinou, jindy bez hlavy. Proč ne? :D

      Vymazat